פריד אל-אטרש

12-10-2023

|

יום ה׳

|

20:30
24-10-2023

|

יום ג׳

|

20:30
16-11-2023

|

יום ה׳

|

20:30

מופעים קרובים

קברט מוזיקלי בכיכובו של הזמר זיו יחזקאל

הקברט מציג את סיפור חייו ואהבותיו של הזמר המצרי הנודע פריד אל-אטרש שהחל כנגן בקברט של מדאם בדיעה בסיאני בקהיר, דרך הקשר המיוחד עם אחותו אסמהאן – הזמרת המבטיחה שנהרגה בצעירותה – המשך בפריצה כזמר וכשחקן קולנוע, דרך הרומנים עם הרקדנית סמיה גמאל, המלכה נרימן והזמרת הישראלית מאיה קאזאביאנקה ועד הציפייה שאום כולת'ום תשיר מלחניו.

הקברט המוזיקלי משלב קטעי וידאו מקוריים עם שירה חיה משירי פריד אל-אטרש בביצוע זיו יחזקאל שנודע בביצועיו לשירי זמרים מצריים ומופיע בארץ, בחו"ל וברשות הפלסטינית.

ההצגה בעברית עם שירים בערבית, מלווה בכתוביות בעברית​​
משך ההצגה: כ 100 דקות​

עם: זיו יחזקאל, ראודה סלימאן, ראמי סליבא, זיוואר בהלול, הדר דדון
כתיבה ובימוי: יגאל עזרתי
טקסטים נוספים: עדי מור, ראודה סלימאן
יעוץ דרמטורגי: עדן אוליאל, עלמה גניהר
עיצוב: אורי און
תלבושות: סנדרה סכראן
תאורה: זיו וולושין
ניהול הצגה: זכריני חצור
צלם: רדי רובינשטיין
עריכת וידאו: עאדל אמסיס
יעוץ אמנותי: גבי אלדור
יעוץ ומיתוג: אלי גרינפלד

"חוזר מוקסם מהקברט על חייו של פריד אל אטרש, בתיאטרון יפו. סיפור חייו של הזמר המצרי סורי, משוחק על ידי צוות שחקנים יהודי ערבי, שזה בונוס בפני עצמו. זמרים עם יכולת ווקאלית אדירה, זיו יחזקאל למשל, וחוויה גדולה. לי זה היה ערב נוסטלגי מרגש כי גדלתי על השירים האלה, אבל גם אשתי שממש לא הכירה אותם, נסחפה. כבוד לתאטרון יפו ליוצרים ולמבצעים שמנגישים תרבות ערבית לכולנו."

-אמנון לוי, מערכת פייסבוק

נסי להלל עולם
טופס הרשמה לערב השקת הספר, ללא עלות